Sociala medier

Facebook, YouTube, bloggar, Twitter...

Idag finns det mängder av mötesplatser för att marknadsföra dina produkter. Konkurrensen om uppmärksamheten är enorm. Tillsammans med experter inom digital medier får du värdefulla verktyg, råd och tips om hur du ska skapa och knyta ihop goda relationerna så att de väljer dig framför andra leverantörer. Kursens syfte är att utveckla en strategi och skapa effektiv kommunikation med hjälp av innehållet på din hemsida, i sociala medier och e-postmarknadsföring.

Vi fokuserar på att samordna olika kanaler för att få synergier och på bästa sätt nå mottagaren. I all kommunikation är det viktigt att mottagaren får ett mervärde och ser nyttan i relationen med dig. Olika lösningar för e-postmarknadsföring presenteras och hur nyhetsbrevet kan passas in i den egna marknadsföringen. Vi håller gärna föredrag och workshops för att hjälpa er att hitta de bästa lösningarna inom sociala medier tillsammans med de traditionella.

Tveka inte att kontakta oss! Maila till This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.