Utbildning

Kunskap är näring för själen

Med mångårig erfarenhet erbjuder vi utbildning. Några av titlarna på de utbildningar som vi erbjuder:

Vi har några schemalagda utbildningar varje år men vi skräddarsyr dem också åt dig enskilt eller för din arbetsgrupp. Vill du veta mer om detta kan du kontakta oss. Vill du se vilka kurser vi erbjuder under våren vid fasta datum? Klicka här!

Hur ofta har du övat framför kamera?

Det är inte helt säkert, när journalisten dyker upp, att han/hon enbart vill ha en intervju. Din medieträning räcker inte långt om du inte tränat framför kamera och vet hur din röst och ditt kroppsspråk ser ut på skärmen. Idag blir intervjuerna oftast filmade och läggs direkt på tidningens hemsida, istället för att tryckas på papper. En viktig fråga är om dina talespersoner har aktuell kunskap om mediernas arbetssätt.

Enskild röstkonsultation med röstanalys, Voiceinvestor

För dig som vill ha enskild undervisning och få din röst riktigt slipad. Du är välkommen att boka personlig rådgivning med röstanalys/ljudbalansering.

Enskild träning/framträdandeteknik, Pia Jansäter

Vi slipar din presentationsförmåga och du får verktygen och råden hur du kan utvecklas och undvika svårigheter i att framträda. Du sätter själv ramarna för din tid tillsammans med oss och vi arbetar utifrån dina frågeställningar och behov.Pris för enskild undervisning: 1 100 kr per person exkl. moms för en timme efter överenskommelse.


Plats för samtliga kurser: Jansäter Kommunikation, Ideon i Lund, eventuellt annan palts

Anmälan: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Vi skräddarsyr utbildningar och övningar efter dina behov.
 Kontakta oss om du vill ha förslag!

Telefon: 040-97 07 80