Deltagare, Framtidens ledare Kristianstad

"Mycket bra dag. Skulle gärna ha en dag till om ett tag. Tack för en innehållsrik dag." 

"Bra upplägg, professionellt bemötande. Önskvärt med fler tillfällen i kommande utbildningar. Gärna spridda över tid."

Deltagare, Framtidens ledare Kristianstad

Barbara Månson, Kronofogden

"Jag älskar att hålla auktioner efter att ha träffat Maria och Pia. Jag har en stark och säker stämma och jag har fått beröm både av mina arbetskamrater och chefer. Marias insats betydde väldigt mycket för mig."

Barbara Månson, Kronofogden

Eva Jonsson, SÖM, Malmö stad

”Vill bara tacka dig (Pia), Maria och Martina för en helt fantastisk dag! Jag var helt slut efteråt, uppfylld och påfylld att jag nästan inte kunde somna på kvällen! För första gången känner jag att "NU vet jag hur jag ska göra!" Marias otroligt välformulerade feedback tog rakt där det skulle och den sista övningen; 1-minutaren, var en aha-upplevelse utan like! Dessutom är ni vansinnigt trevliga alla tre…!”

Eva Jonsson, SÖM, Malmö stad

Rinella Grahn!

"Har växt några decimeter tack vare mötet med Pia Jansäter. Så proffsig generös och sprudlande kraft Pia bjöd på. Med mig från Pia fick jag så mycket mer än vi avtalade och vad jag förväntade mig av vårt möte för att få ihop min presentation som jag är bekväm med."

Rinella Grahn

Madeleine Höcking

"Hole in one att hamna på din föreläsning (Pias). Du är en mer än inspirerande föreläsare! Tiden gick alldels för fort. Skulle gärna ha velat höra mer!"

Madeleine Höcking