Varför värderingar?

För oss är först, fantasi och familjär de ledord vi arbetar utifrån. Förutom att nå resultat vill vi ge våra kunder det ”lilla extra eller en udda lösning”. Det som inspirerar, påverkar och utvecklar dig och din verksamhet.

Först

Kommunikationslösningarna ska vara aktuella. Vårt mål är att alltid ligga steget före genom att agera proaktivt och förutseende. För att lyckas med detta ser vi ständigt till vår kompetensutveckling och utforskar det senaste inom forskning, teori och praktik. Vi erbjuder dig en bred och aktuell kompetens, redo att anpassas efter dina önskemål. Att ligga steget före och ha koll på den senaste forskningen kräver rätt medarbetare. Vi är gärna först när det gäller att upptäcka nya talanger inom kommunikation. Därför håller vi våra dörrar öppna för praktikanter och nyexaminerade som vill ta första steget in i arbetslivet. Vi sätter högt pris på ny kunskap och ungt tänkande och erbjuder därför en utvecklande arbetsplats för dig som lockas av vår bransch.

Fantasi

Kreativiteten flödar hos oss. Vårt mål är att tillhandahålla unika lösningar för var och en av våra kunder. Dessa lösningar innebär inte enbart att lämna över en färdig produkt. Vi vill inspirera, motivera och påverka ditt företag till utveckling och framgång. Fantasi smittar och vi överför med glädje vår fantasi och kreativitet till dig. Fantasin är också det som gör oss unika som företag. Vi är en mångkulturell arbetsgrupp med olika specialinriktningar, erfarenheter och bakgrund. Denna härliga blandning av sinnen formar vårt sätt att arbeta och se på kommunikationen.

Familjär

Framgångar, motgångar, glädje och sorg delar vi här på Jansäter Kommunikation. Känslan av familj vill vi sprida till våra kunder. Vi vill vara en nära samarbetspartner som du kan lita på. Även om vårt samarbete är professionellt glömmer vi aldrig bort att ha roligt på arbetet. Målet är att ha ett nära och glädjefyllt samarbete där det bjuds på tillfällen att gå utanför rutinerna för trevliga event och sammankomster. Du väljer själva när det är dags att flyga ur boet och stå på egna ben. När detta tillfälle väl stundar önskar vi dig all lycka i framtiden. Du får med dig den kunskap och de förutsättningar du behöver. Dock ska du veta att du alltid är välkommen tillbaka. Precis som i en riktig familj.


Miljöpolicy

Jansäter Kommunikation eftersträvar minimal miljöpåverkan. Inköpen skall i möjligaste mån ske utifrån ett miljöperspektiv och företaget skall verka för effektivisering av materialåtervinning. Jansäter Kommunikation förebygger så långt det är möjligt för att minska olycksrisker i arbetet samt för att skapa förutsättningar för en i alla avseenden hälsosam och attraktiv arbetsplats.

Våra framgångsfaktorer

  • Tyngd - erfarenhet och bredd
  • Kundbehov i fokus - lyhörda och tillgängliga
  • Engagemang - entusiastiska, kompetenta och trovärdiga
  • Relationer - kreativitet, mervärde, långsiktighet, kontakter