Pia Jansäter

pia jansater

VD, senior PR- och kommunikationskonsult

Jag har arbetat med kommunikation sedan 1982 och har erfarenhet av att ha varit VD/PR-konsult på Erichs Communications, informationschef på Active Biotech och tidigare på Danisco Sugar. Jag har därför bred kompetens inom bland annat marknadskommunikation, PR, IR och kriskommunikation.

Jag har en gedigen grund att stå på som beteendevetare med en biträdande psykologexamen, medie- och kommunikationsutbildning och diplomerad IHR. Min styrka ligger i att få teori och strategi att fungera praktiskt med konkreta åtgärder.

Eftersom jag tycker det är roligt att dela med mig av min kunskap och erfarenhet blir jag ofta anlitad som föredragshållare och moderator. Sedan ett år tillbaka undervisar jag i presentationsteknik, mental träning och PR på Kreativ Marknadsföring, utbildning på AcadeMedia i Malmö.

Jag är ofta anlitad som mentor för entreprenörer och unga människor på väg ut i arbetslivet som t ex DIK, Herbert Felix Växthus och Procivitas.

 


Kontakta Pia: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 0709-83 77 80