Vet du hur medierna fungerar?

UTBILDA DIG! Medielandskapet är mer krävande än förr. Dåliga historier och rykten har längre hållbarhet både i medierna och på nätet. Sonderingen av varje del av er verksamhet kan bli droppen som får bägaren att rinna över. Det är viktigt att stå väl förberedd med strategi, värdegrund, budskap och tränad röst.

Skriv debattartiklar för att få fram din åsikt

En debattartikel kan handla om nästan vad som helst. Huvudsyftet är dock att påverka och övertyga läsaren om någonting som du/ni tycker. Om en händelse inträffar, som kan komma att spela en avgörande roll för er verksamhet, kan debattartiklar ge en möjlighet för er att göra er röst hörd. Du som skribent måste skriva på ett engagerande sätt genom att ta lägga fram en åsikt eller tes och sedan stödja den med argument, bemött med motargument. Ett effektivt verktyg i dagens mediebrus.

Ola Tedin, erfaren journalist och ledarskribent, ger dig ett effektivt verktyg i dagens mediebrus!

Utbildningen hålls i Malmö och är uppdelad på två förmiddagar med hemläxa. Måndagen den 3/2 kl 09.00-12.00 och måndagen den 10/2 kl 09.00-12.00 Max 8 personer. OBS, först till kvarn! Pris exkl moms: 2 990 kr.

Har du kunskap så att du kan ta krisen online?

Den som sköter de sociala medierna måste känna till företagets värderingar och företagskultur för att kunna ta ställning. Det kan bli helt fel i inläggen och statusuppdateringarna. Så se upp och lär dig handskas med medierna. Vi diskuterar policy, riktlinjer, värdegrund och värderingar för att underlätta formulerandet av budskap i de sociala medierna.

Journalisten Ola Tedin och kommunikatören Pia Jansäter erbjuder kurs i att öva vad du säger i de sociala medierna

Fredagen den 7/2 kl 9-13 i Malmö. Max 8 personer. OBS, först till kvarn! Pris exkl. moms 2 300 kr

Har du en handlingsplan för "det skarpa läget"?

Om alla i en organisation ska förstå och kunna fungera vid olika typer av krislägen behövs någon form av krisplan. Förutom en plan för kommunikationen behövs också en handlingsplan med tydliga ansvarsområden och instruktioner. Vi går igenom vad en kris är, ansvar, målgrupper, val av kanaler, checklistor mm.

Vi erbjuder en kurs där du lär dig att upprätta en krisplan och får tips hur du kan implementera den i verksamheten måndagen den 24/3 kl 9-17 i Malmö. Pris exkl moms: 2 990 kr

Övertyga och lyft fram din personliga framtoning

Bli proffs på att vara lika lugn som Lottie Knutsson, kommunikationsdirektör på Fritidsresor. Lottie satt stadigt i TV-soffan när hela Sverige vacklade i samband med tsunamin i Thailand den 26/12 2004. Med sitt professionella sätt och sina raka svar blev Lottie Knutsson snabbt en symbol för trygghet och handlingskraft. De flesta kriser och även motgångar klarar du genom att vara rak och ärlig.

Maria Baczynski, från Voiceinvestor och Pia Jansäter lär dig knepen!

Fem hemligheter som avslöjas under kursen

 1. Hur du fångar lyssnarens uppmärksamhet med röst och kropp
 2. Vad du ska tänka på när du talar och uppträder
 3. Genvägen till mottagarnas hjärtan
 4. Tips och tricks för dig som är osäker och nervös
 5. Hur du övertygar på ett trovärdigt sätt.

Vi erbjuder denna lärorika kurs onsdag den 19/2 kl 09.00-15.00 i Stockholm och kl 09.00-15.00 i Malmö. Pris exkl moms: 2 990 kr. Max 6 personer. OBS, först till kvarn!

Medieträning: Observera ditt kroppsspråk och din röst i kris

Idag finns inga deadlines som du kan hänvisa till. Du måste helt enkelt alltid vara tillgänglig, dygnet runt. Rösten är en del av vår identitet och hamnar ofta i kläm när vi befinner oss i stressade situationer. Den uttrycker vem vi är och vad vi menar. Kroppsspråket, för dig helt omedvetet, signalerar och kommunicerar vad du tycker och hur du mår.

Tillsammans med Ola Tedin, erfaren journalist, erbjuder Pia Jansäter, och Maria Baczynski en unik kurs där du kombinerar RÖSTÖVNINGAR med RETORIK – framför kamera - allt för att ge ett slående och övertygande helhetsintryck och en personlig framtoning.

Torsdagen den 20/2 kl 9-13 i Stockholm och torsdagen den 6/2 kl 9-13 i Malmö. Pris exkl. moms 2 900 kr.


Information: Anmälan senast 1 vecka före, inför respektive kursstart till: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">Pia, VD

 • FacebookLinkedInYouTubeTwitter
 • Anmälan till nyhetsbrev
  Namn
  E-postadress