Piffa upp ditt varumärke

Att synas som företag är ytterst viktigt för att din verksamheten ska bli framgångsrik. Syns man inte, finns man inte – så enkelt är det! Likaså måste du också hantera sin närvaro på rätt sätt. Du bör även använda dig av en mobilanpassad hemsida eftersom drygt 70 % av  alla sökningar sker direkt via en mobiltelefon idag. 

Dåligt designade hemsidor kan få er att framstå som att ni inte riktigt hänger med i förändringarna. Det i sin tur kan ge intrycket av att ni är oprofessionella även om ni inte alls är det egentligen. För många människor kan er hemsida vara det första intrycket som potentiella kunder får av er. Som vi alla vet är det första intrycket särskilt viktigt!

Vi på Jansäter kan göra en helt ny hemsida, som är väldigt enkel och funktionell för ett lågt pris. Eller så kan vi komplettera er nuvarande hemsida med en enkel kampanjsajt som är mobilanpassad där det viktigaste finns med. Vi hjälper er alltså med de viktigaste funktionerna som krävs för att er hemsida ska bli optimal och ge uppfattningen av att ni har något intressant att erbjuda för era kunder. Detta tar inte mer än ett par dagar, så varför inte förbättra hemsidan och ge det bästa möjliga intrycket och funktionaliteten till era besökare. Visa att ni finns och är starka. Vi kan även ge er rådgivning kring hur ni ska agera online.

 Kontakta: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


 Timmy Konneus, Praktikant