Skicka tjusiga julkort

Är du sugen på att skicka läckra julkort till dina kunder? Vi på Jansäter desigar julkort för dig som vill skicka snygga julhälsningar och uppskatta er publik.

Att skicka julkort har varit populärt i Sverige sen 1800-talet och är en fin tradition vi borde hålla fast vid. Som det mesta, har även julhälsningarna digitaliserats vilket gör att du enkelt kan visa uppskattning till många människor runt om i världen. Så ta chansen att göra en fin gest som kan sätta lite ljus i någons, så här års, mörka tillvaro. Julkorten är perfekt för dig som vill visa att ert företag inte har glömt bort era kunder. Ett icke "säljande" brev ger mervärde och kan stärka er relation. Vi hjälper er gärna med distributionen och innehållet. Vi designar helt enkelt ett julkort efter era önskemål eller om ni vill använda er utav något av våra exempel så går det hur bra som helst!

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it." style="-webkit-transition: color 0.2s linear; transition: color 0.2s linear; color: rgba(255, 255, 255, 0.6); font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 15px; line-height: 20px; background-color: #00478e;">Här finns exempel på julkort vi kan erbjuda:

 

 

 

 

 

 

 

Priset på ett julkort är fast men varierar beroende på mängden mottagare det ska skickas till, kontakta gärna oss för offert.

040-97 07 80

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.