Ett nytt grepp för att öka din försäljning

Ett nytt grepp för att öka din försäljning 

 

”Jag har alltid fått mina kunder på rekommendationer”. Om du svarar så här kan jag varmt rekommendera en kontakt med Reco.se. På Jajjas och Recos frukostseminarium den 10 juni med titeln ”Så gör du dina besökare till ambassadörer ” blev jag övertygad. 

Tobias Basilius, VD och grundare av Reco.se, berättade att rekommendationer både driver och ökar din försäljning. Visst åker du hellre till ett hotell som du ser har flera bra rekommendationer än ett som inte har några. Reklam möts idag av en allt större skepsis och kunderna är mer misstänksamma och ängsliga. Allt fler företag levererar liknande produkter och tjänster. Det är här rekommendationerna kommer in i bilden. De ger större trygghet och skapar trovärdighet eftersom det förmedlas via någon annan. Du sitter inte själv och skriva några superlativer om ditt eget företag. 

Om du är intresserad och vill inleda samarbete med Reco så erhåller du ett rejält rabatterat pris just nu. Nämn gärna att du har tagit del av informationen i Jansäters nyhetsbrev. 

Reco är Sveriges största rekommendationssajt med 130 000 unika användare varje vecka. Enligt InternetWorld är Reco.se för andra året i rad Sveriges bästa rekommendationssajt. ”Nu har även Reco.se blivit uppköpt av Bonnier, vilket kommer innebära att vi kommer få ännu mer muskler. Kontentan kommer bli att vi kommer kunna nå ut till ännu fler nya kunder för våra samarbetspartners”, berättar Sara Karlsson på Reco.se. 

 

Fastighetsbyrån´s VD gick även ut i en kort film med varför det är viktigt att starta ett samarbete med Reco

 Exempel på hur det kommer se ut på deras hemsida: 

Fastighetsbyrån Östermalm

Googlesökning Östermalm Fastighetsbyrån

Fastighetsbyrån Östermalm Kontor

 

 

Fler exempel: 

Husman-Hagberg Botkyrka-Salem

Fastighetsbyrån Tumba

Länsförsäkringar Älvsjö/Hägersten

Fastighetsbyrån Hägersten-Älvsjö

Diplomat-Mäkleri