Frukostseminarium om content marketing

Är content marketing någonting nytt? Vilket mervärde ger content marketing? Att se målgruppens behov har alltid varit grundläggande inom marknadsföring. Vad kan content marketing tillföra, vad är det egentligen och hur gör man i praktiken? Kom och lyssna på Jenny Bjuhr Berggren och Pia Jansäter onsdagen den 2 april hos Relations for Business.

Vad är vad inom content marketing?

Pia Jansäter, senior kommunikationskonsult på Jansäter Kommunikation, ger en jämförelse mellan traditionell marknadsföring och dagens content marketing för att reda ut begreppen. Hon berättar även om content marketing i relation till kriskommunikation.

Content marketing i praktiken. Hur gör andra?

Hur kan man konkret gå tillväga för att med ganska små medel maximera effekten av sina budskap med hjälp av innehållsmarknadföring/content marketing? Jenny Bjuhr Berggren, försäljningschef för Cision i Sverige, ger exempel på hur några företag och organisationer har använt content marketing på ett framgångsrikt sätt och ger en kort introduktion till praktiskt tillvägagångssätt och konkreta verktyg.

Paneldebatt: Content marketing under valrörelsen

Frukostseminariet avslutas med en paneldebatt där lokalpolitiker från Malmö diskuterar politiskt arbete med content marketing. Pia Jansäter är moderator för samtalet och efter paneldebatten finns det utrymme för frågor och mingel.

Plats: Relations for Business, Norra Vallgatan 64B Malmö

Tid: onsdagen den 2 april, kl. 8.30-10.00. Frukost serveras från kl. 8.00.

Seminariet är kostnadsfritt. Begränsat antal platser - Först till kvarn!

Till anmälan

 

Vi bjuder på frukost, välkommen!