Fira med pompa och ståt

Att fylla år är alltid speciellt, inte minst om man ”nollar”- även för företag. En lång historia hos ett företag tyder på styrka, framgång och trovärdighet, egenskaper ni vill visa upp hos er publik. Jubileumsfirande är sannerligen en god anledning till att fira och marknadsföra.

Vi på Jansäter Kommunikation har varit med länge, precis som du, och vet hur man ska fira sådana händelser i syfte att visa det för omvärlden. Detta kan ske på många olika sätt och behöver inte kosta en förmögenhet, som många tror, här följer några exempel på vad vi kan göra för er.

Historisk berättelse/storytelling

Ett populärt sätt att presentera och ”bonda” med sina kunder. Vi gör research och tar fram intressant information om ditt företag t ex hur ni har utvecklats och kommit dit ni är i dag, som sätter er i god dager.

Evenemang

Fira med öppet hus eller annat event med tillhörande aktiviteter. Sociala händelser med mingel och skratt är alltid uppskattat och ger goda associationer med ert företag.

Ge ut en bok

Er unika historia kan bli publicerad i en bok som minne för framtiden och kommande generationer.

Reklamfilm/dokumentärfilm

Använd visuell kommunikation för att visa hela världen att ni har jubileum och vem ni är och vad ni står för.

Kampanjsida

För jubileet är en kampanjsida att föredra, en sida man enkelt kan ta bort när firandet är över. Vi kan även göra om er hemsida och anpassa den efter er födelsedag om så önskas.

Annonsering

Vi hjälper er att annonsera ert jubileum via alla informationskanaler ni önskar, med tillhörande material som vi skapar.

PR

Nyhetsbrev med er fantastiska utveckling till kunder och leverantörer, journalistmöten, pressmeddelanden, mm om ert firande.

Er historia är en del av er, den är ensam i sitt slag och ingen annan kan kopiera den. Använd den och framstå samtidigt som en god samhällsaktör med en stabil verksamhet och ett stort kulturarv. Med det sagt, så vill vi förutsättningslöst diskutera våra erbjudanden med er!

Kontakta oss gärna på mail eller telefon.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

040-97 07 80

Med förhoppningar om ett fantastiskt jubileumsfirande

Pia Jansäter, VD Jansäter Kommunikation